2011. március 9., szerda

Keleti kaja

Úgy látszik mindketten keleti kaja kórban szenvedünk. Nálunk sem valami magyaros került az asztalra tegnap.

Ebédre tabouleh-t készítettem egy kis falafellel (csicseriborsó fasírt). A falafel mirelit volt, csak ki kellett sütni. A tabouleh pedig az Ízbolygó gasztro blog receptje alapján készült. De kihagytam belőle a mentát, viszont tettem bele kígyóuborkát. A citrom helyett pedig egy lime levét csurgattam bele.


Készülődés-milyen kár, hogy még nem találták fel az illatos fotót!


És a végeredmény 10 perc múlva

Vacsorára pedig maradékokat ettünk. Ezen azt értem, hogy mivel néhány napra elutazunk, igyekeztem felhasználni a hűtő készleteit. Így sikerült egy igazi nemzetközi mixet összedobni:


Volt a tányérunkon az ebédről maradt tabouleh-ból, némi sós görög joghurt, pirított tortilla lapok (erre kentük a joghurtot) és egy kis fűszeres csirkemell. Úgyhogy ma igazán nemzetköziek voltunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése