A hét elején fahéjas-kókuszos sárgadinnye levest főztem.
A felkockázott sárgadinnyét fahéjas vízben megfőztem, majd összeturmixoltam. Fél csomag tejszín ízű pudingport kevés tejben elkevertem és ezzel sűrítettem a levest. Végül 1,5 dl kókusztejet adtam hozzá, összeforraltam, cukorral édesítettem.
Fincsi volt nagyon!
Ezután a maradék gyümölcsökből egy vegyes gyümölcsleves készült.
Almát, nektarint és sárgabarackot feltettem főni. Néhány karika citrommal, fahéjjal és szegfűszeggel fűszereztem a levest. Fél zacskó tejszín ízű pudingport tejjel és egy kis tejszínnel elkevertem, ezzel sűrítettem a levest. Végül ribizlit és fekete ribizlit adtam hozzá és összeforraltam az egészet.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése