2012. július 27., péntek

Ha túl sok a málna

Igaz, ez nálunk szinte elképzelhetetlen, mivel a gyerekek kétpofára tömik magukba a málnát. A Szüleim kertjében már a 13 hónapos picike is szedi a málnát.







Pár hete kaptam egy adag málnát, amiből joghurtos málnafagyi készült. Szerintem sokkal jobb, mint a bolti!



A recept a Nők Lapja Konyha újságból származik, Vrábel Kriszta, a Dolce Vita Blog szerzőjének receptje.

Hozzávalók:

30 dkg málna
2 evőkanál cukor
4 dl natúr joghurt
1 darab citrom (én kihagytam)
2 dl habtejszín

A málna egyik felét csak villával nyomkodtam össze. A másik felét a joghurttal és a cukorral összeturmixoltam. A tejszínt habbá vertem. Ezután az egészet összeforgattam és már mehetett is a fagyasztóba. Néhányszor átkevertem és pár óra múlva már ettük is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése