2011. február 25., péntek

Könnyű saláta ebéd

Tegnap este az egyik kedvenc éttermünkben vacsoráztunk és (már megint) sikerült jól teleennem magam.
Így  délelőtt gyümölcsöket és joghurtot ettem  - milyen finom a natúr joghurtba kevert aszalt vörös áfonya!
Ebédre pedig gyorsan összeraktam egy salátát:

Avokádós rukkola saláta grillezett paradicsommal és sajttal


Na jó, a sajtot inkább nevezzük olvasztott sajtnak, mivel a mezei Trappista sajtot nem igazán lehet grillezni, olvasztva még csúnya is, de legalább finom.

És hogy hogyan készült? Íme:

A rukkolát megmostam, rászeleteltem az avokádót, megsóztam és meglocsoltam olivaolajjal.
Ezután csak rádobáltam a grillezett paradicsom karikákat és az olvasztott sajtot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése