2013. január 31., csütörtök

Bevállaltam, működött!

Tegnap sütőtökös-gesztenyés rizottót főztem ebédre.
Imádom a sütőtököt, sajnos Dávid kevésbé. Illetve eddig csak krémleves formájában ette meg.
Most gondoltam egy merészet, és megfőztem ezt a rizottót a 2013. januári Good Food-ból.
Legnagyobb meglepetésemre Dávid ette. No nem mindent, mert a gesztenye nem jött be neki, de a sütőtököt megette!



Így készült:

1 fej fehér hagymát vajon megpároltam, majd hozzáadtam a rizst, a felkockázott sütőtököt és a felaprított friss zsályát.
Kicsit pirítottam, majd elkezdtem felengedni zöldség alaplével és így főztem meg, folyamatosan adagolva hozzá az alaplevet.
A végén főtt gesztenyét adtam hozzá és ezzel is összerottyantottam.
Ment rá még egy jókora adag parmezán is, nagyon finom lett!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése